Lëngu i diolinës

320,00 den

Përdorimi: Fëmijë 1-6 vjeç -1 thasë Nga 6-12 vjeç-2 thasë Mbi 12 vjet – 3 thasë

1 in stock

Description

Diosmectite Një zgjidhje e shkëlqyeshme për diarrenë akute dhe kronike tek fëmijët dhe të rriturit. Diosmectite – argjilë natyrale silikate me veti adsorbuese, në formë të lëngshme, për përdorim të drejtpërdrejtë.
Si rezultat i veprimit të saj natyror, Diolin nuk prish funksionin normal të zorrëve.

Brand

Епсилон Хеалтх

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lëngu i diolinës”