HERBIFIT sirup islandski lisaj 200 ml

175,00 den

Të rriturit marrin një lugë gjelle (15 ml) tri herë në ditë. Fëmijët e vegjël dhe të shkollës një lugë çaji (5 ml) tri herë në ditë. Fëmijët që ushqejnë me gji gjysmë lugë çaji (2.5 ml) gjithashtu tre herë në ditë. Përpara përdorimit, përmbajtja e shishkës duhet të tundet mirë.

Out of stock

SKU: PMED-3 Category:

Description

Vetitë dhe qëllimi: likeni islandez përmban sasi të mëdha polisaharidesh të tretshme në ujë të cilat kanë veti mukozale, acid liken dhe substanca të hidhura. Kombinimi i këtyre kremrave lehtëson irritimin e kollës. Shurupi HERBIFIT nga likeni islandez është një produkt dietik, një suplement dietik i destinuar për kollën dhe rekomandohet për të ndihmuar me kollën e irrituar që shkakton inflamacion të organeve të frymëmarrjes.

Brand

Фармамед

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HERBIFIT sirup islandski lisaj 200 ml”