GastroGuard Chewable Tablets x 24

185,00 den

Tabletat GastroGard merren me gojë, përtypen ose lëpijnë.
Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç:
Një ose dy tableta zakonisht përtypen ose lëpijnë një orë pas vakteve kryesore ose para gjumit, ose kur shfaqen shqetësime.

5 in stock

Description

Tabletat GastroGard zvogëlojnë acidin e tepërt të stomakut dhe ju lejojnë të lehtësoni shpejt ndjesinë e djegies prapa sternumit (dhimbje barku) dhe fryrjen e barkut.
Tabletat e përtypshme GastroGard përdoren për të lehtësuar shqetësimet e stomakut në lidhje me:
dispepsi, përfshirë dispepsi gjatë shtatëzënësisë;
konsumimi i tepërt i ushqimit dhe pijeve;
gastriti, sëmundja e ulçerës, ezofagiti i refluksit;
çrregullime të mëlçisë ose fshikëzës së tëmthit.

Brand

Алкалоид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GastroGuard Chewable Tablets x 24”