VITAMIN E 400 UI x 100 + 20 Softgels

1,020,00 den

Të rriturit: Merrni 1 caplulë të butë në ditë me vakt.

2 in stock

Description

JAMIESON VITAMIN E 400 IU është një produkt që përmban D-alfa tokoferol – forma më e pranueshme biologjikisht e vitaminës E.

Vitamina E ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Formulimi është bërë ekskluzivisht nga burime natyrore dhe është i testuar farmaceutikisht. Produkti është prodhuar me 360 ​​pika kontrolli dhe teste për të siguruar gjurmueshmërinë, sigurinë dhe pastërtinë e tij të plotë.

Brand

Џејмисон

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VITAMIN E 400 UI x 100 + 20 Softgels”