CARBO MEDICINALIS Tablets x 30

220,00 den

Gjithmonë merrni këtë ilaç saktësisht siç përshkruhet në këtë fletëudhëzues ose siç ju ka thënë mjeku ose farmacisti juaj. Tabletat duhet të shtypen dhe të përzihen në një gotë (200 ml) ujë ose çaj dhe suspensioni që rezulton duhet të pihet. Ilaçi nuk duh

4 in stock

Description

Carbomed vepron duke tërhequr dhe mbajtur gazrat në sistemin tretës dhe substancat toksike të krijuara nga diarreja. Kjo ndihmon në largimin e tyre nga trupi. Tabletat e karbomedit përdoren në trajtimin e diarresë dhe fryrjes.

Brand

Јадран галенска лабораторија

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CARBO MEDICINALIS Tablets x 30”