NeuroForte® Tablets x 30

1,040,00 den

Një sistem i shëndetshëm nervor na lejon të vendosim harmoninë dhe ekuilibrin e të gjitha shqisave. Një faktor i rëndësishëm për një sistem nervor të shëndetshëm është ekuilibri i duhur i neurotransmetuesve të trurit (kimikate që sjellin informacion nga një qelizë nervore në tjetrën). Neuronet kanë nevojë për energji nga lëndët ushqyese që gjenden në gjak, të tilla si glukoza dhe oksigjeni, të cilat plotësohen vazhdimisht, në mënyrë që neuronet të vazhdojnë të funksionojnë mirë.

2 in stock

Description

Të rriturit dhe fëmijët mbi 14 vjeç një deri në dy tableta çdo ditë pas ngrënies. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore nëse nuk këshillohet ndryshe nga një profesionist i kualifikuar.

Brand

Хеалтх Еид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NeuroForte® Tablets x 30”