ELAKSA Capsules x 20

270,00 den

Dozimi: 1-2 kapsula në ditë, mundësisht në mbrëmje, pas ngrënies. Nuk krijon varësi.

18 in stock

Description

Ka një efekt të butë laksativ dhe nxit lëvizjet e zorrëve.
Mbështet metabolizmin dhe proceset e tretjes.
Kontribuon në një mjedis normal të zorrëve dhe komoditet të traktit gastrointestinal. Nuk krijon varësi.

Brand

Фортекс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ELAKSA Capsules x 20”