FLEXIVITA Cream 100 ml

770,00 den

Krem FlexiVita – 100 ml
Krema për lehtësimin e dhimbjeve të muskujve dhe nyjeve, me Co Q10, glukozaminoglukan, silikon, magnezium, boçelia, arnika dhe harpagophytum procumbens.

Out of stock

SKU: VITAE-4 Category:

Description

I testuar dermatologjikisht, me veprim te shpejt.
Kontribuon në rehatinë dhe rigjenerimin e muskujve dhe kyçeve falë veprimit sinergjik të përbërësve biologjikë dhe lehtësimit të dhimbjes dhe inflamacionit.
CoQ10: Kontribon në rikuperimin e muskujve nga dëmtimi oksidativ. Parandalon degradimin e kolagjenit.
Magneziumi: Rregullon kanalet jonike Mg 2+ në muskujt e lëmuar. Rigjeneron indin muskulor.
Glukozaminoglukan: Kontribon në lubrifikimin e kyçeve sinoviale. Modulon homeostazën e muskujve duke lehtësuar dhimbjen.
Silic: Kontribuon në biosintezën e kërcit. Luan një rol të rëndësishëm në shpërndarjen e kolagjenit, elastinës dhe glukozaminoglukanit.
Boçelia: Efekt analgjezik dhe antioksidant.
Arnica: Redukton inflamacionin dhe radikalet e lira në kyçe.
harpagophytum procumbens: Efekt anti-inflamator dhe antioksidant.

Brand

Витае

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FLEXIVITA Cream 100 ml”