FERROLIN C Capsules x 30

335,00 den

FERROLIN C është një suplement dietik me hekur, vitaminë C, acid folik dhe vitaminë B12 në formën e kapsulave. Tolerohet shumë mirë, ndaj rekomandohet edhe për gratë shtatzëna. Nuk njollos dhëmbët dhe nuk shkakton të përziera. Kapsulat Ferrolin C rekomandohen gjithashtu për të moshuarit, gratë gjatë shtatzënisë dhe laktacionit, gratë me gjakderdhje të rëndë menstruale, konsumim të shpeshtë të alkoolit, atletët dhe personat e ekspozuar ndaj sforcimeve të rënda fizike, si dhe të gjithë personat që përjetojnë rritje të rënies së flokëve të shkaktuar nga anemia. Hekuri dhe acidi folik ndihmojnë proceset fiziologjike të formimit të qelizave të gjakut dhe hemoglobinës. Hemoglobina është një proteinë që gjendet në qelizat e kuqe të gjakut dhe është bartëse e oksigjenit për të gjithë organizmin. Acidi folik kontribuon në rritjen e duhur të indeve të nënës gjatë shtatzënisë. Hekuri gjendet në formën e një kompleksi hekuri organik, ferropidolate, me origjinë natyrore, i cili karakterizohet nga biodisponibilitet i lartë dhe rritje e resorbimit/shfrytëzimit – më shumë se 90%. Vitamina C (nga frutat acerola) rrit resorbimin e hekurit dhe kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. Vitamina B12 luan një rol në formimin e duhur të rruazave të kuqe të gjakut dhe kontribuon në reduktimin e lodhjes dhe rraskapitjes.

Out of stock

SKU: ESI-9 Category: Tags: ,

Description

FERROLIN C është një suplement dietik me hekur, vitaminë C, acid folik dhe vitaminë B12 në formën e kapsulave. Tolerohet shumë mirë, ndaj rekomandohet edhe për gratë shtatzëna. Nuk njollos dhëmbët dhe nuk shkakton të përziera. Kapsulat Ferrolin C rekomandohen gjithashtu për të moshuarit, gratë gjatë shtatzënisë dhe laktacionit, gratë me gjakderdhje të rëndë menstruale, konsumim të shpeshtë të alkoolit, atletët dhe personat e ekspozuar ndaj sforcimeve të rënda fizike, si dhe të gjithë personat që përjetojnë rritje të rënies së flokëve të shkaktuar nga anemia. Hekuri dhe acidi folik ndihmojnë proceset fiziologjike të formimit të qelizave të gjakut dhe hemoglobinës. Hemoglobina është një proteinë që gjendet në qelizat e kuqe të gjakut dhe është bartëse e oksigjenit për të gjithë organizmin. Acidi folik kontribuon në rritjen e duhur të indeve të nënës gjatë shtatzënisë. Hekuri gjendet në formën e një kompleksi hekuri organik, ferropidolate, me origjinë natyrore, i cili karakterizohet nga biodisponibilitet i lartë dhe rritje e resorbimit/shfrytëzimit – më shumë se 90%. Vitamina C (nga frutat acerola) rrit resorbimin e hekurit dhe kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. Vitamina B12 luan një rol në formimin e duhur të rruazave të kuqe të gjakut dhe kontribuon në reduktimin e lodhjes dhe rraskapitjes.

Brand

Еси

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FERROLIN C Capsules x 30”