-30% Off

CENTRAVIT ENERGY Tablets x 30

Original price was: 470,00 den.Current price is: 329,00 den.

Suplement vitaminë-mineral i pasur me koenzimë Q10

1 in stock

Description

Tiamina (vitamina B1), biotina, mangani, bakri dhe jodi kontribuojnë në metabolizmin normal dhe prodhimin e energjisë.

Niacina, acidi pantotenik, vitamina B6, riboflavina (vitamina B2), folati (acidi folik), vitamina B12, magnezi dhe hekuri kontribuojnë në reduktimin e lodhjes dhe rraskapitjes.

Vitamina A, Vitamina D, bakri, zinku dhe seleni kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar. Në rast të lodhjes dhe rraskapitjes, në rast të mungesës së energjisë dhe imunitetit të dobësuar
Granulat Centravit® rekomandohen gjithashtu për rritjen e aktivitetit fizik te njerëzit që merren me sport dhe rekreacion. Rekomandohen gjithashtu si mbrojtje shtesë gjatë muajve të dimrit dhe me dietë të parregullt dhe monotone nëse dhe gjatë dietave të ndryshme.

Vitamina C, Vitamina A, Vitamina D, zinku dhe selenium kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar

Një mënyrë përdorimi:

1 tabletë në ditë me vakt

Brand

Диетфарм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CENTRAVIT ENERGY Tablets x 30”