FEROGLOBIN B12 Capsules x 30

760,00 den

6 in stock

Description

Hekur për të ndihmuar në mbështetjen e hemoglobinës dhe qelizave të kuqe të gjakut
Kapsulat Feroglobin janë një suplement hekuri me zink dhe vitamina B, i formuluar për të dhënë një sasi ideale hekuri në trup, duke mbetur i butë me stomakun.

Përveçse është i rëndësishëm për gjakun tuaj, hekuri kontribuon në funksionin normal të sistemit imunitar dhe funksionin normal kognitiv. Hekuri është i rëndësishëm për një sërë funksionesh në trup, por ndonjëherë dietat tona nuk janë të balancuara mirë dhe aktivitetet e përditshme, madje edhe pirja e çajit apo kafesë, mund të pengojnë përthithjen e hekurit.

Si funksionojnë kapsulat e Ferroglobinës?

Sistemi i lëshimit të ngadalshëm

Hekuri kontribuon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës dhe transportin normal të oksigjenit në trup. Hemoglobina mbart oksigjen në tru, zemër, muskuj dhe në inde në të gjithë trupin. Hekuri i tepërt në stomak parandalohet nga sistemi i posaçëm i shpërndarjes së ngadaltë të Feroglobin. Kjo siguron që lirimi i lëndëve ushqyese që formojnë gjakun të jetë gradual, i barabartë. Prandaj i butë në stomak.

Hekuri kontribuon në uljen e lodhjes dhe lodhjes, plus për shëndetin e përgjithshëm, kontribuon në normalizimin:

– funksioni kognitiv

– çlirimin e energjisë dhe

– funksionin e sistemit imunitar

Kush mund të ketë nevojë për një suplement hekuri?

– Gratë me menstruacione

– Gjatë shtatzënisë

– Fëmijët në rritje (shih Feroglobin Liquid)

– Atletët

Me Kofaktorë Për Formimin e Gjakut

Formulimi ofron një burim ideal të kombinimit të hekurit me lëndë ushqyese të tjera për ndërtimin e gjakut, si acidi folik dhe vitaminat B6 dhe B12, të cilat gjithashtu kontribuojnë në formimin normal të gjakut.

Ferroglobina është projektuar me një sistem të posaçëm shpërndarjeje me çlirim të ngadaltë për të parandaluar hekurin e tepërt në stomak. Siguron që lirimi i lëndëve ushqyese që formojnë gjakun të jetë gradual dhe i barabartë.

Brand

Витабиотикс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FEROGLOBIN B12 Capsules x 30”