Femipause Capsules x 60

910,00 den

Out of stock

Description

Kapsulat e Femupauzës janë një shtesë dietike që, falë përbërjes së saj, zbut në mënyrë specifike simptomat e menopauzës që ndodhin në kohë të ndryshme të ditës.

Për të gjitha gratë në menopauzë, këtyre kapsollave u është dhënë mbështetje ditore për herë të parë në mënyrë që ato të mund të shijojnë vitet e tyre më të mira.

Ata janë një produkt plotësisht natyral i bërë nga ekstrakte bimore dhe janë të përshtatshme për vegjetarianë dhe veganë.

Brand

ФармаС

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Femipause Capsules x 60”