URIFAST Sachets x 14

980,00 den

Urifast është shtesë ushqimore që përmban sheqer D-Manozë dhe ЕxocyanТМ Ekstrakt nga boronica e kuqe (Vaccinium macrocarpon) me përmbajtje të standardizuar prej 50% PAC (proantocianidine) dhe me një dozë të rekomanduar ditore, që ka një ndikim pozitiv në traktin urinar.

1 in stock

SKU: BIONIKA-17 Category:

Description

Përbërësit:
D-manozë; ëmbëlsues: eritritol; sakarinë natriumi; aroma: aromë natyrale e boronicës së kuqe; rregullues aciditeti: acid limoni; preparat kundër koagulimit: dioksid silici; stearat magnezi
Urifast mund të merret me shumicën e shtesave ushqimore dhe barnave me recetë. Megjithatë, është e rëndësishme të konsultoheni me mjekun ose farmacistin tuaj në lidhje me përdorimin e të gjitha llojeve të barnave, vitaminave dhe shtesave ushqimore.
Nuk ka efekte të pritshme anësore nga përdorimi i Urifast. Studimet kanë treguar se sheqeri D-manozë dhe ekstrakti i boronicës së kuqe ExocyanTM janë të sigurt dhe tolerohen mirë kur merren në dozën e rekomanduar ditore. Në raste të rralla, ndodh intolerancë ndaj D-manozës në formën e jashtëqitjes së lëngshme dhe fryerjes së barkut.
CILA ËSHTË DOZA E REKOMANDUAR E URIFAST?
Doza e rekomanduar ditore e Urifast tek të rriturit është 1 qese në ditë, e tretur në 100 ml ujë të ftohtë.
Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.
Ekstrakti i boronicës së kuqe është përgjithësisht i sigurt, por fëmijët ose gratë shtatzëna dhe nënat gjidhënëse nuk duhet të përdorin ekstraktin e boronicës së kuqe, përveç nëse mjeku i tyre e rekomandon atë.
Mos e përdorni në rast të mbindjeshmërisë ndaj ndonjë prej përbërësve.
Nuk rekomandohet të përdoret së bashku me rrushin e ariut.
Shtesat ushqimore nuk mund të përdoren si zëvendësim i ushqimit të larmishëm dhe mënyrës së shëndetshme të jetesës.
Ruajeni produktin në vende ku fëmijët nuk kanë qasje.
Ruajeni produktin në një temperaturë deri në 25° C në paketimin origjinal.

Brand

Бионика

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “URIFAST Sachets x 14”