EUCERIN Hyaluron-Filler Day Cream 50 ML 63485

1,880,00 den

1 in stock

Description

Përmban një kombinim unik të acidit hialuronik me peshë molekulare të lartë dhe të ulët që mbush rrudhat dhe glicinë-saponinë bioaktive që stimulon sintezën e acidit hialuronik në lëkurë. Lëkura hidratohet dhe rrudhat mbushen nga brenda jashtë. SPF 15 dhe mbrojtja UVA mbrojnë lëkurën nga fotoplakja e parakohshme dhe nga thellimi i rrudhave.

Baza ideale për grimin.

Brand

Еуцерин

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EUCERIN Hyaluron-Filler Day Cream 50 ML 63485”