EUCERIN AtopiControl Hand Cream 75 ML 89744

520,00 den

Out of stock

Description

Krem duarsh për kujdesin e përditshëm që rigjeneron dhe mbron lëkurën, parandalon shfaqjen e lëkurës së thatë në duar, shoqëruar me skuqje dhe kruajtje. Gjithashtu redukton thatësinë, skuqjen dhe irritimin e lëkurës të shkaktuar nga larja e shpeshtë e duarve.

Qetëson lëkurën e thatë, të irrituar të duarve, të shoqëruar me kruajtje
Për lëkurën e duarve, të prirur ndaj ekzemës
Kujdesi në shtëpi dhe kujdesi në punë

Brand

Еуцерин

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EUCERIN AtopiControl Hand Cream 75 ML 89744”