ESENBAK S. BULARDI Capsules x 10

100,00 den

Out of stock

Description

EsenBak® S. Boulardii është një suplement dietik i bazuar në Saccharomyces boulardii, majaja e vetme probiotike me efikasitet të provuar klinikisht në parandalimin dhe trajtimin e çrregullimeve gastrointestinale akute dhe kronike të etiologjive të ndryshme.

Falë pranisë së 5 miliardë njësive koloniforme të S. boulardii në një kapsulë, EsenBak® S. Boulardii redukton në mënyrë efektive kohëzgjatjen e diarresë, duke lehtësuar simptomat shoqëruese.

S. boulardii i arrin efektet e tij pozitive shëndetësore nëpërmjet mekanizmave të ndryshëm. Përveçse ka një efekt të dobishëm në strukturën e mikrobiotës së zorrëve, shfaq edhe aktivitet antimikrobik, duke parandaluar patogjenët të kolonizojnë mukozën e zorrëve, por gjithashtu redukton ose anulon plotësisht efektin e toksinave të ndryshme.
Gjithashtu, S. Boulardii çon në modulimin e përgjigjes imune lokale dhe sistemike, ruan integritetin dhe rrit funksionin pengues të mukozës së zorrëve dhe nxit aktivitetin e enzimës në drejtim të përmirësimit të përthithjes së lëndëve ushqyese.

Kjo kërpudhë unike probiotike i mbijeton kalimit në organin e synuar (kolon) në sasi të mjaftueshme, ushtron lehtësisht efektin e saj në temperaturën e trupit dhe është natyrshëm rezistent ndaj antibiotikëve si dhe ndaj proteolizës. Prandaj, EsenBak® S. Boulardii mund të merret në të njëjtën kohë me antibiotikët, pa pasur nevojë për një interval kohor në lidhje me terapinë me antibiotikë.

Brand

Есенса

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ESENBAK S. BULARDI Capsules x 10”