Acidophylus 4 x 6 capsules x 60

1,140,00 den

TANI Acidophilus 4 × 6 u krijua për të ofruar një gamë të ekuilibruar të baktereve të dobishme që gjenden në traktin intestinal të njeriut.

Fuqia 4 miliardë / 6 lloje probiotikësh
Pa OMGJ dhe pa gluten

3 in stock

SKU: TRMX-1 Category:

Description

Rekomandim për përdorim: 1 kapsulë 1-2 herë në ditë, ndërmjet vakteve ose me stomakun bosh.

Brand

Нау Фудс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Acidophylus 4 x 6 capsules x 60”