BLACK GARLIC Capsules x 30

570,00 den

2 (dy) kapsula në ditë (2 kapsula njëherësh ose gjatë ditës).

Out of stock

SKU: SWSSENRG-1 Category:

Description

VITALITETI DHE AFATGJATË

Kapsulat Swiss Energy Black Garlic përmbajnë ekstrakt special të hudhrës me cilësi të lartë të plotësuar me vitamina të vlefshme B.

Vitamina B1 (tiamina) kontribuon në funksionimin normal të zemrës

Vitamina B6 kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar

Vitaminat B1 (tiaminë), B2 (riboflavin) dhe B6 kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit nervor

Vitaminat B2 (riboflavin) dhe B6 ndihmojnë në uljen e lodhjes dhe rraskapitjes

Vitaminat B1 (tiaminë) dhe B6 kontribuojnë në funksionin normal psikologjik

Vitaminat B2 (riboflavin) dhe B6 kontribuojnë në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut

Vitamina B2 (riboflavin) kontribuon në metabolizmin normal të hekurit

Vitaminat B1 (tiaminë), B2 (riboflavin) dhe B6 kontribuojnë në metabolizmin normal të energjisë

Vitamina B2 (riboflavin) kontribuon në ruajtjen e mukozës normale

Vitamina B2 (riboflavin) kontribuon në ruajtjen e lëkurës normale

Vitamina B2 (riboflavin) kontribuon në ruajtjen e shikimit normal

Vitamina B2 (riboflavin) ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ

Vitamina B6 kontribuon në sintezën normale të cisteinës

Vitamina B6 kontribuon në metabolizmin normal të homocisteinës

Vitamina B6 kontribuon në metabolizmin normal të proteinave dhe glikogjenit

Vitamina B6 kontribuon në rregullimin e aktivitetit hormonal

Kapsulat e vogla të buta janë të këndshme për t’u gëlltitur dhe nuk shkaktojnë erëra të pakëndshme ose belkas.

Brand

Свис Енерџи

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BLACK GARLIC Capsules x 30”