KidzOmega Capsules x 60

1,040,00 den

KidzOmega është një burim i shkëlqyeshëm i acideve yndyrore omega 3 EPA dhe DHA me një aromë të mrekullueshme portokalli që fëmijët do të shijojnë. Vitaminat A dhe D, kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar. DHA kontribuon në funksionimin normal të trurit dhe shikimin normal. Vaji i peshkut në produktet e HealthAid vjen nga detet më të pastra dhe është praktikisht i pa ndotur.

Out of stock

SKU: HAID-32 Category:

Description

Fëmijët nga 1-12 vjeç një kapsulë në ditë. Kapsulat mund të përtypen, gëlltiten ose shtrydhen në një ushqim, pije ose formulë. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore nëse nuk këshillohet ndryshe nga një person i kualifikuar në mënyrë të përshtatshme.

Brand

Хеалтх Еид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KidzOmega Capsules x 60”