Diarino Boulardii ORS Sachets x 5

740,00 den

2 in stock

SKU: PHRMS-9 Category: Tag:

Description

DIARINO ORS – ushqim për nevoja të veçanta mjekësore për fëmijë dhe të rritur.

Isshtë efektiv në parandalimin dhe trajtimin e diarresë dhe kompenson humbjen e elektroliteve dhe ujit gjatë diarresë dhe dehidrimit.

Përdoret për të plotësuar dietën e pacientëve me diarre akute të butë deri të moderuar. Rekomandohet për diarre të shkaktuar nga antibiotikët (ADA) tek fëmijët dhe të rriturit, diarre udhëtarësh tek fëmijët dhe të rriturit, diarre akute infektive tek fëmijët dhe të rriturit, etj.

Brand

ФармаС

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Diarino Boulardii ORS Sachets x 5”