CIMET PROTECT Tablets 360 mg x 30

270,00 den

Out of stock

SKU: ESSNS-7 Category: Tag:

Description

Kanella ka një efekt mbrojtës në sistemin kardiovaskular, me një efekt të lehtë antihipertensiv. Përveçse ka në përbërjen e saj antioksidantë të fortë, kanella ka edhe një efekt anti-inflamator, duke kontribuar në uljen e niveleve të glukozës në gjak, si dhe në uljen e kolesterolit total dhe LDL. Kanella gjithashtu parandalon një rritje të papritur të niveleve të glukozës në gjak tek njerëzit me diabet të tipit 2.

Kromi në formën e pikolinatit të kromit ka një rol në rregullimin e niveleve të glukozës në gjak dhe uljen e kolesterolit, si dhe në krijimin e barrierave në enët e gjakut. Mekanizmi i veprimit të kromit bazohet në ndikimin e tij në vetë metabolizmin e glukozës, rregullimin e niveleve të insulinës dhe ruajtjen e niveleve të shëndetshme të kolesterolit dhe yndyrave të tjera në gjak. Duke rregulluar veprimin e insulinës, kromi ruan nivelet normale të sheqerit në gjak dhe supozohet se në këtë mënyrë mund të ndikojë edhe në kontrollin e oreksit. Pikolinati i kromit ka biodisponueshmëri të shkëlqyer.

Brand

Есенса

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CIMET PROTECT Tablets 360 mg x 30”