FLEBAVEN Tablets 1000 mg x 30

780,00 den

Flebaven duhet të merret me ushqim. Gëlltisni tabletën me pak lëng.

13 in stock

Description

Flebaven ndikon në zvoglimin e ënjtjes (edemës) dhe ka efekte anti-inflamatore. Indikohet për përdorim tek të rriturit për të trajtuar simptomat e sëmundjes kronike të venave të tilla si dhimbje, peshë në këmbë, lodhje në këmbë, këmbë të parahatshme, ngërçet e natës, etj.

Brand

Крка

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FLEBAVEN Tablets 1000 mg x 30”