VITAMIN B 99 Complex Tablets x 60

1,180,00 den

Vitamina B 99 Kompleksi janë tableta me çlirim të zgjatur dhe përmbajnë një kombinim të vitaminave B të tretshme në ujë në doza maksimale ditore të rekomanduara. Vitaminat B janë të përfshira në pothuajse çdo proces që zhvillohet në trupin tonë nga lirimi i energjisë deri në mirëmbajtjen e sistemit nervor dhe sistemit të tretjes si dhe lëkurës së shëndetshme.

1 in stock

SKU: HAID-41 Category:

Description

Të rriturit dhe fëmijët mbi 14 vjeç, 1-2 tableta çdo ditë pas ngrënies. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore nëse nuk këshillohet ndryshe nga një profesionist i kualifikuar.

Brand

Хеалтх Еид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VITAMIN B 99 Complex Tablets x 60”