Day-vit PROBIO Tablets x 30

1,070,00 den

Day-vit® Probio është një formulë e ekuilibruar multivitamina dhe minerale me shtimin e dy miliardë probiotikëve nga llojet Lactobacillus dhe bifidobacterium, të pasuruar me CoQ10.

1 in stock

SKU: HAID-18 Category:

Description

Të rriturit dhe fëmijët mbi 14 vjeç një tabletë në ditë me vakte. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore nëse nuk këshillohet ndryshe nga një person i kualifikuar në mënyrë të përshtatshme.

Brand

Хеалтх Еид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Day-vit PROBIO Tablets x 30”