Bimunal Syrup 300 ml

800,00 den

Out of stock

SKU: 4UPH-5 Category: Tag:

Description

• Një kombinim unik i ekstraktit të frutave të njomës së zezë, beta-glukanit Yestimun dhe zinkut për trajtimin e infeksioneve virale dhe rritjen e imunitetit tek fëmijët mbi 1 vit.
• Shije e këndshme e luleshtrydheve

Brand

4У Фарма

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bimunal Syrup 300 ml”