Babytol D3 Capsules x 30

310,00 den

5 in stock

SKU: 4UPH-4 Category: Tag:

Description

• Për mineralizimin normal të kockave, zhvillimin e dhëmbëve dhe rritjen e tyre tek foshnjat dhe fëmijët e vegjël.
• Plotësimi i vitaminës D3 tek fëmijët në fazën e rritjes intensive.

Brand

4У Фарма

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Babytol D3 Capsules x 30”