Magnezan B6 Tablets x 30

260,00 den

Doza e rekomanduar: Merrni një tabletë çdo ditë si produkt dietik

16 in stock

Description

Dr. Viton – Magnezan B6 është një kombinim i Magnezit me Vitaminë B6 të cilat në një kontribuojnë në metabolizmin normal të energjisë, ekuilibrin e elektroliteve, funksionin normal psikologjik dhe vepron për të zvogëluar lodhjen dhe rraskapitjen. Magnezi gjithashtu kontribuon në sintezën normale të proteinave në kombinim me Vitaminën B6.

Vitamina B6 gjithashtu ka shumë funksione të përgjegjshme në lidhje me sistemin imunitar, funksionimin normal të sistemit nervor dhe metabolizmin normal të proteinave dhe glikogjenit. Vitamina B6 gjithashtu kontribuon në formimin e qelizave të kuqe të gjakut dhe aktivitetin normal hormonal.

Brand

ДР.Витон

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Magnezan B6 Tablets x 30”