VITAMINA A + D3 Capsules x 50

190,00 den

Kapsulat Alkaloid të vitaminës A + D3 përdoren si një shtesë dietike tek fëmijët dhe të rriturit që kanë nevojë të shtuar për këto vitamina.

1 in stock

Description

Vitamina A kontribuon në ruajtjen e shëndetshme të lëkurës dhe mukozave, si dhe në ruajtjen e shikimit dhe funksionimin normal të sistemit imunitar.
Vitamina D kontribuon në thithjen / përdorimin normal të kalciumit dhe fosforit, mirëmbajtjen e kockave dhe funksionimin normal të muskujve. Mungesa e vitaminës D mund të shkaktojë osteomalacia (zbutjen e kockave) tek të rriturit dhe osteoporozë tek të moshuarit. Vitamina D kontribuon në përqendrimin normal të kalciumit në gjak dhe në mbajtjen e dhëmbëve të shëndetshëm. Kontribuon gjithashtu në funksionimin normal të sistemit imunitar.
Vitamina D është e nevojshme për rritjen dhe zhvillimin normal të kockave tek fëmijët.

Brand

Алкалоид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VITAMINA A + D3 Capsules x 50”