Provival Choco + Vitamina C + Zink Tablets x 20

410,00 den

2 in stock

SKU: 4UPH-6 Category: Tag:

Description

• Një kombinim i probiotikut, prebiotikut, vitaminës C dhe zinkut sipas rekomandimeve të ESPGHAN për trajtimin e diarresë akute, diarresë së udhëtarëve dhe diarresë të shkaktuar nga antibiotikët.
• Qëlluar për fëmijë mbi 3 vjeç
• Formë dhe shije unike – arush pelushi me çokollatë që fëmijët i duan

Brand

4У Фарма

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Provival Choco + Vitamina C + Zink Tablets x 20”