ZINK Tablets 15 mg x 50

210,00 den

Dozimi: 1 tabletë në ditë me vakt.

Out of stock

SKU: GDWLL-5 Category:

Description

Zinku kontribuon në:
funksioni normal i sistemit imunitar, funksioni njohës
mirëmbajtjen e kockave normale,
fertiliteti dhe riprodhimi normal,
ruajtja normale e shikimit, lëkurës, flokëve dhe thonjve,
si dhe sintezën normale të proteinave.

Brand

Гудвил

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ZINK Tablets 15 mg x 50”