DEVIRAL Capsules x 30

590,00 den

si dhe pas kontaktit me njerëz me grip ose sëmundje të tjera virale.

fëmijët nga 5 deri në 12 vjeç: 2 herë x 1 kapsulë, në mëngjes dhe në mbrëmje
fëmijët mbi 12 vjeç dhe të rriturit: 2 x 2 kapsula, në mëngjes dhe në mbrëmje

5 in stock

SKU: FRTX-3 Category:

Description

I përshtatshëm për gripin, sëmundjet akute virale dhe infeksionet enterovirus.
I përshtatshëm për përdorim pas kontaktit me njerëz që vuajnë nga gripi ose sëmundje të tjera virale.
Aktivizon sistemin imunitar.
Promovon rikuperimin më të shpejtë të trupit.

Brand

Фортекс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DEVIRAL Capsules x 30”