ZELEZO DIRECT Sachets x 20

410,00 den

Iron Direct
Mos përdorni produktin kufitar Iron Direct:
Iron Direct nuk duhet të përdoret nga persona të cilët janë të mbindjeshëm ndaj ndonjërit prej përbërësve të këtij produkti.
Jini veçanërisht të kujdesshëm me produktin kufitar Iron Direct:
Produkti nuk është i destinuar për personat nën 6 vjeç dhe personat me hemosiderozë dhe hemokromatozë.
Produkti përmban një ëmbëlsues dhe është i përshtatshëm për diabetikët.
Përdorimi i tepërt mund të shkaktojë një efekt laksativ.
Doza e rekomanduar ditore nuk duhet të tejkalohet.

Out of stock

SKU: PHNV-28 Category: Tag:

Description

Iron Direct
Mikrogranula në qese me hekur, acid folik, vitaminë B12 dhe vitaminë C që sigurojnë shpejt dhe lehtësisht marrjen e këtyre lëndëve ushqyese në kushte të rritjes së nevojës për to ose marrjes së pamjaftueshme përmes
ushqim.
Hekuri është një element i rëndësishëm gjurmë që është i nevojshëm në trupin e njeriut për të kryer një sërë gjërash jetike
funksione. Hekuri kontribuon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës. Hemoglobina është
një proteinë që gjendet në qelizat e kuqe të gjakut që shërben si bartës i oksigjenit për të gjithë organizmin.
Me stimulimin e
sinteza e hemoglobinës, hekuri kontribuon në transportin normal të oksigjenit në trup, dhe kështu në
metabolizmi normal i energjisë dhe reduktimi i lodhjes dhe rraskapitjes. Ky element luan një rol në qelizë
ndarjen dhe kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar.
Forma kimike e hekurit në preparat siguron tretshmëri të lartë të këtij mikroelementi, i cili
siguron një përqindje të lartë të resorbimit dhe efikasitet të mirë, ndërkohë që shkakton një numër më të vogël të efekteve anësore.
Acidi folik (vitamina B) është një vitaminë e tretshme në ujë që trupi i njeriut nuk mund ta prodhojë,
prandaj rekomandohet plotësimi i tij. Acidi folik kontribuon në rritjen e indeve të nënës në
gjatë shtatzënisë. Plotësimi i acidit folik gjatë shtatzënisë rrit statusin e folatit në
mamaja. Statusi i ulët i folateve është një faktor rreziku për defektin e tubit nervor të fetusit.
Plotësimi i acidit folik para dhe gjatë shtatzënisë zvogëlon rrezikun e çrregullimeve që
ndodh kur tubi nervor i fetusit është i mbyllur. Acidi folik gjithashtu kontribuon në normale
formimi i gjakut dhe sinteza normale e aminoacideve.
Kjo vitaminë gjithashtu luan një rol në ndarjen e qelizave.
Cianokobalamina (Vitamina B12) ka një rol shumë të rëndësishëm në trupin e njeriut. Kjo vitaminë kontribuon
për formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut, kontribuon në metabolizmin normal të energjisë dhe
zvogëloni lodhjen dhe rraskapitjen. Përveç kësaj, ajo kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar, dhe ka
Roli në procesin e ndarjes së qelizave.
Vitamina C ka role të shumta në proceset biologjike dhe efekte pozitive në trupin e njeriut. Faleminderit
Për shkak të vetive të saj antioksiduese, kjo vitaminë kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
Vitamina C kontribuon në rritjen e përthithjes së hekurit, si dhe në metabolizmin normal të energjisë dhe
duke reduktuar lodhjen dhe rraskapitjen. Ai gjithashtu luan një rol në funksionimin normal të sistemit imunitar.
Hekuri, acidi folik dhe vitamina B12, kontribuojnë në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe
hemoglobina, ndërsa vitamina C rrit përthithjen e hekurit.
Me veprimin e kombinuar të preparatit janë
siguron transport normal të oksigjenit në trup, ruan metabolizmin normal të energjisë dhe gjithçka
redukton lodhjen dhe rraskapitjen. Të gjithë përbërësit e preparatit kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar
sistemi.
Preparati rekomandohet për personat që kanë nevojë të shtuar për hekur, acid folik dhe vitamina B12 dhe
C, gratë në periudhën riprodhuese, gratë shtatzëna, nënat me gji, personat me aktivitet të shtuar fizik, të rinjtë gjatë
rritje dhe zhvillim intensiv, për shkak të marrjes së pamjaftueshme të këtyre komponentëve nëpërmjet ushqimit ose për shkak të marrjes së reduktuar
në dietat reduktuese.

Brand

Фарманова

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ZELEZO DIRECT Sachets x 20”