VIVIDENT Bioadhesive Gel 7 ml

230,00 den

3 in stock

SKU: ESSNS-34 Category: Tag:

Description

Xheli bioadeziv për bebe Vivident është një xhel bimor që përmban vaj karafili, ekstrakt kamomili dhe vaj esencial menteje në një bazë të formuluar posaçërisht.

Vaji i karafilit ka një efekt antiseptik dhe antiinflamator, zvogëlon dhimbjen dhe kruajtjen që shoqëron daljen e dhëmbëve të parë dhe në të njëjtën kohë qetëson mishrat e fryrë dhe të përflakur.
Ekstrakti i kamomilit dhe vaji esencial i mentes qetësojnë inflamacionin, zvogëlojnë ënjtjet dhe e bëjnë më të lehtë daljen e dhëmbëve. Vaji esencial i mentes jep një ndjesi të këndshme ftohjeje gjatë fërkimit të xhelit. Falë substratit që ka veti bio ngjitëse, arrihet kontakti më i mirë i substancave aktive me membranën mukoze, çlirimi gradual i tyre dhe veprim i zgjatur në vendin e aplikimit (deri në disa orë).

Brand

Есенса

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VIVIDENT Bioadhesive Gel 7 ml”