Algoral protect Sachets x 20

690,00 den

PERDORIMI: Për të rriturit dhe adoleshentët (mbi 12 vjeç) 3 thasë në ditë, pas çdo vakti kryesor

6 in stock

Description

Parandalimi dhe trajtimi i refluksit gastroezofageal dhe hiperaciditetit gastrik. Siguron mbrojtje të ezofagut nga sekrecionet gastrike. Kombinimi i alginateve, antacideve dhe ekstraktit të Tamarindus indica, të cilat kanë një efekt sinergjik. Përgatitja në formë të lëngshme, për përdorim të drejtpërdrejtë.

Brand

Епсилон Хеалтх

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Algoral protect Sachets x 20”