VITAMIN D3 ZINK Tablets 15 mg x 50 400 IU

240,00 den

Dozimi: 1 tabletë në ditë me vakt.

Out of stock

SKU: GDWLL-12 Category:

Description

Kontribuon në përthithjen/shfrytëzimin normal të kalciumit dhe fosforit
Kontribuon në shëndetin e kockave dhe dhëmbëve
Terapia shoqëruese për osteoporozën
Për të forcuar imunitetin
Suplemente dietike për shkak të mungesës së vitaminës D (ekspozimi i pamjaftueshëm ndaj dritës së diellit)
Paketim ekonomik (50 tableta)

Brand

Гудвил

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VITAMIN D3 ZINK Tablets 15 mg x 50 400 IU”