VITAMIN E 100 UI x 100 Gelules

490,00 den

Merrni 1 kapsulë të butë në ditë me një vakt.

2 in stock

Description

JAMIESON VITAMIN E 100 IU është një produkt që përmban D-alfa tokoferol – forma më e pranueshme biologjikisht e vitaminës E.

Vitamina E ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Formulimi është bërë ekskluzivisht nga burime natyrore dhe është i testuar farmaceutikisht. Produkti është prodhuar me 360 ​​pika kontrolli dhe teste për të siguruar gjurmueshmërinë, sigurinë dhe pastërtinë e tij të plotë.

Brand

Џејмисон

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VITAMIN E 100 UI x 100 Gelules”