LIVSANE Magnesium 500mg Effervescent x 20

260,00 den

Out of stock

SKU: LVSN-2 Category:

Description

Mënyra e përdorimit: Merrni një tabletë çdo ditë, të tretur në një gotë ujë (200 ml). Për të rriturit dhe fëmijët mbi 14 vjeç. Doza e rekomanduar ditore nuk duhet të tejkalohet.

Brand

Ливсане

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LIVSANE Magnesium 500mg Effervescent x 20”