UTIBHP Capsules 300 mg x 30

750,00 den

Përdorni:

Të rriturit: Një kapsulë në ditë, pavarësisht vaktit

7 in stock

SKU: PHNV-34 Category:

Description

Ekstrakti i polenit të thekrës ndihmon në ruajtjen e shëndetit të prostatës dhe fshikëzës tek meshkujt. Aminoacidet esenciale nga poleni i thekrës nga ekstrakti Plasys 300®, i cili është pjesë e produktit UtiBHP, kanë një efekt anti-inflamator (anti-inflamator). Beta-sitosterolet nga ekstrakti Plasys 300® ndihmojnë në frenimin e enzimës 5-α-reduktazë, e cila është përgjegjëse për rregullimin e niveleve të testosteronit, duke ulur kështu nivelet e testosteronit të prostatës, gjë që lehtëson simptomat e hiperplazisë beninje. Në të njëjtën kohë, këto substanca ndihmojnë në pengimin e rritjes së qelizave të prostatës. Me veprimin e komponentëve aktivë nga ekstrakti Plasys, përdorimi i duhur dhe i vazhdueshëm i UtiBHP çon në frenimin e zmadhimit të prostatës dhe përmirësimin e simptomave të LUTS: shpeshtësia, nokturia, urgjenca, ruajtja, ndjenja e zbrazjes jo të plotë.

Brand

Фарманова

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “UTIBHP Capsules 300 mg x 30”