A-LIXIR 400 PROTECT 7 x 30 ml

1,850,00 den

Përdorimi:
Të rriturit: Pini përmbajtjen e një shishe 30 ml një herë në ditë në mëngjes,
pas ngrënies.
Kohëzgjatja e përdorimit:
Atletët, si dhe personat që merren me sporte rekreative: një shishe në ditë
1-2 muaj vazhdimisht, si në periudhën përgatitore ashtu edhe gjatë
sportet aktive gjatë sezonit të garave. Marrja mund të përsëritet 2 deri në 3
herë në vit, me pushime nga 2 muaj secila.
Njerëz të shëndetshëm, për plotësim me polifenole: një shishe në ditë për 7
ditë të njëpasnjëshme në muaj. Marrja mund të përsëritet çdo muaj në periudha prej
pas 7 ditësh.

1 in stock

SKU: PHNV-12 Category: Tags: ,

Description

A-LIXIR® 400 PROTECT është një shtesë diete e bazuar në polifenole nga ekstrakti i lëngshëm i frutave
nga chokeberry siberian. Procedura e avancuar e nxjerrjes lejon marrjen
ekstrakt i standardizuar me përqendrim të lartë, me vëllim vetëm 30 ml
hanë 400 mg polifenole. Një veçori e veçantë e procedurës së nxjerrjes është se
siguron polifenole komplekse që rrjedhin nga tuli dhe nga nën lëkurë e frutave, të cilat
çon në faktin se produkti A-LIXIR® 400 PROTECT përmban cilësi të lartë
komponimet, të disponueshme në një zgjidhje të shijshme të përshtatshme për konsum të përditshëm.

Brand

Фарманова

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “A-LIXIR 400 PROTECT 7 x 30 ml”