LIVSANE Magnesium Citrate Sachets x 30

240,00 den

2 in stock

SKU: LVSN-1 Category:

Description

Mënyra e përdorimit: Vendosni përmbajtjen e qeses drejtpërdrejt në gjuhë, lëreni të shkrihet ngadalë në gojën tuaj dhe gëlltisë 1-2 herë në ditë. Doza e rekomanduar ditore nuk duhet të tejkalohet.

Brand

Ливсане

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LIVSANE Magnesium Citrate Sachets x 30”