DEFENDYL-IMUNOGLUKAN P4H® Capsules x 30

880,00 den

Në rast të dobësimit të sistemit imunitar dhe parandalimit të forcimit të rezistencës, merrni 1-2 kapsula një herë në ditë, për të paktën 2-3 muaj.
Në rast të rritjes së nevojave, merrni 3 kapsula një herë në ditë për të paktën 3 ditët e para, dhe më pas vazhdoni me 1 kapsulë në ditë, derisa të keni konsumuar paketimin.
Kapsulat nuk janë për përtypje! Merrni ato me një gotë ujë dhe gëlltisni ato të plota. Kapsula gjithashtu mund të hapet dhe përmbajtja të tundet me një lugë. Merrni një lugë lëng, mundësisht lëng frutash. Merrni kapsulat në stomak bosh, në mëngjes, gjysmë ore para mëngjesit ose në mbrëmje, para gjumit.
Paralajmërime: Kapsulat Defendyl-Imunoglukan P4H® nuk janë të përshtatshme për fëmijë deri në 3 vjeç. Mbajeni larg fëmijëve! Ruhet në një vend të errët dhe të thatë në një temperaturë nën +25 ° C.

Out of stock

SKU: MEDS-1 Category:

Description

Kapsulat Defendyl-Imunoglukan P4H® janë një shtesë dietike me Imunoglukan, vitaminë C dhe zink, të cilat ndikojnë në punën e sistemit imunitar. • Për të rriturit dhe fëmijët mbi 7 vjeç
• Për të forcuar rezistencën para dhe gjatë sezonit të ftohtë
• Të rritet energjia
• Mund t’i merrni për disa muaj pa ndërprerje
• Mund t’i merrni në të njëjtën kohë me antibiotikët dhe ilaçet e tjera
• Kapsulë e vogël
• Vetëm një herë në ditë
Ne rekomandojmë kapsula Defendyl-Imunoglukan P4H® për të gjithë ata që shpesh sëmuren, lodhen shpejt dhe janë të ekspozuar ndaj stresit mendor ose fizik.

Brand

Медис

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DEFENDYL-IMUNOGLUKAN P4H® Capsules x 30”