SODA BIKARBONA Tablets x 10

120,00 den

5 in stock

Description

Soda e bukës është një antiacid efektiv, me veprim të shpejtë, një agjent që neutralizon acidin e tepërt të stomakut. Si një substancë pak alkaline, ul aciditetin e stomakut, duke normalizuar pH-në e tij dhe në këtë mënyrë çon në uljen e simptomave të urthit. Rritja e aciditetit të përmbajtjes së stomakut shpesh shkaktohet nga konsumimi i ushqimeve acidike dhe yndyrore, kafes dhe alkoolit. Ajo shoqërohet me një sërë simptomash të pakëndshme: dhimbje barku, gromësirë ​​acidi, ndjesi shpimi gjilpërash ose djegie në fyt dhe stomak. Dëmtimi i mukozës së stomakut mund të shkaktojë gastrit ose ulçerë në stomak, ndaj është e nevojshme të trajtohet aciditeti i shtuar i stomakut me antiacid të butë, si soda e bukës. Substanca aktive në tabletat e sodës së bukës, bikarbonati i natriumit, është i cilësisë farmaceutike, i pastruar dhe i testuar tërësisht, dhe për këtë arsye më efikas dhe më i sigurt për t’u përdorur se ushqimi.

Brand

Есенса

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SODA BIKARBONA Tablets x 10”