OLIGOPINN Capsules x 30

1,070,00 den

15 in stock

Description

OLIGOPINN® është një suplement dietik i bazuar në ekstraktin e thatë të lëvores së pishës bregdetare që përmban një përbërje të standardizuar të procianidinës, bioflavonoidit, katekinës dhe acideve organike. Ekstrakti i lëvores së gjembave të detit mbron enët e gjakut dhe ndihmon në ruajtjen e qarkullimit normal.

Një antioksidant i fuqishëm natyror
Mbron enët e gjakut dhe siguron qarkullim normal të gjakut
Përmirëson tonin dhe elasticitetin e venave
Ul presionin e gjakut
Parandalon akumulimin e yndyrës në muret e enëve të gjakut

Përbërësit aktivë

Ekstrakt i thatë i lëvores së gjembave të detit (Pinus pinaster), 75 mg

Indikacionet për përdorim

Në parandalimin parësor të sëmundjeve kardiovaskulare:
Ateroskleroza
Presioni i lartë i gjakut
Obeziteti
Hiperlipidemia
Diabeti mellitus
Staza venoze
Në pacientët me nivele të larta të stresit oksidativ
Në pacientët me presion të lartë të gjakut

Mëmyra e përdorimit përdorimi

Të rriturit: 2 kapsula në ditë me 200 ml ujë.

Brand

Инвента

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OLIGOPINN Capsules x 30”