SODA Digest Forte Tablets x 25

270,00 den

Out of stock

Description

Tabletat SodaDigest Forte Soda Bicarbonate për tretje në gojë përmbajnë bikarbonat natriumi të cilësisë farmaceutike në një formulim që lejon dozimin e saktë – 1 tabletë përmban 150 mg sodë buke.

Tabletat SodaDigest Forte Soda Bicarbonate janë të destinuara për përdorim të drejtpërdrejtë dhe treten në gojë me një efekt të këndshëm, pak përshkumëzues. Rekomandohen për të lehtësuar tretjen pas një vakti dhe për të reduktuar simptomat e shkaktuara nga hiperaciditeti i stomakut, dhe falë efektit pak të nxehtë dhe pranisë së lëngut natyral të limonit, kontribuojnë në krijimin e një ndjesie lehtësie në stomak dhe një ndjesi të këndshme freskie. pas vakteve.
Tableta inovative të sodës së bukës për përdorim të drejtpërdrejtë, me një efekt përshkumëzues
Aplikim i lehtë dhe i shpejtë, pa përdorur ujë
Ato lehtësojnë tretjen pas një vakti dhe zvogëlojnë simptomat e shkaktuara nga hiperaciditeti i stomakut, duke lënë një ndjenjë të këndshme freskie dhe lehtësie në stomak.
E pasuruar me lëng limoni natyral dhe aromë limoni
Pa gluten dhe laktozë
Nuk ka ngjyra të shtuara
25 tableta në një paketë të vogël praktike, ideale për t’u marrë

Brand

Есенса

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SODA Digest Forte Tablets x 25”