BOROLA IMUNOBOR AKTIV Syrup 100 ml

640,00 den

Out of stock

SKU: BRLA-10 Category:

Description

Imunostimulues i ri i patentuar për fëmijë me shije të luleshtrydheve të egra natyrale

Çfarë është shurupi Immunobor Kids Active?
Shurupi Immunobor Kids Active është një imunostimulant i ri i fuqishëm me origjinë natyrale. Një lugë çaji (5 ml) përmban 30 mg beta glukan shumë të rafinuar (93%), të mikronizuar dhe të patentuar (Betox-93TM) dhe 30 mg vitaminë C (si acid L-askorbik).

Rritja e efikasitetit përmes përqendrimit të lartë të beta glukanit të mikronizuar 93% dhe formës aktive të vitaminës C.

Qëllimi:
– Në infeksionet akute – virale, bakteriale dhe fungale
– Së bashku me terapinë me antibiotikë
– Gjatë pushimit mjekësor
– Alergji
– Shërimi i plagës

Dozimi:
– Tek fëmijët – 1 lugë çaji (5 ml) në ditë.
– Merret me stomak bosh – direkt ose në pije.
– Periudha e rekomanduar e përdorimit për infeksionet akute është 20 ditë, pas së cilës zgjatet për të paktën 3 muaj me shurupin Immunobor Kids.

Përziejini mirë përpara përdorimit.

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

Mos e përdorni si zëvendësim për një dietë të larmishme.

Magazinimi:
Në një vend të thatë, jashtë mundësive të fëmijëve, në një temperaturë prej 15 ° C deri në 25 ° C.

Brand

Борола

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOROLA IMUNOBOR AKTIV Syrup 100 ml”