RUSKI BALZAM QUICK + MASAZER 200 ml

440,00 den

Out of stock

Description

Balsam rrus me masazhues është një produkt i formuluar në bazë të kapsaicinës, i izoluar nga fruti i specit djegës, i cili ka një efekt lokal anti-inflamator. Në vendin e aplikimit, përmirëson qarkullimin, gjë që çon në një rritje të fluksit lokal të gjakut, duke shkaktuar një ndjenjë të këndshme ngrohtësie.

Balsam rrus me masazhues përdoret për të lehtësuar dhimbjet muskuloskeletore, tensionin dhe ngurtësimin e kyçeve, të shoqëruara me ënjtje. Ndihmon me osteoartritin, lëndimet sportive, ngërçet e muskujve, dhimbjet e qafës dhe shpinës (sindroma e mesit). Për shkak të efektit të nxehtësisë afatgjatë, ndihmon në të gjitha problemet reumatizmale, të cilat janë veçanërisht të theksuara në periudhën më të ftohtë të vitit.

Masazhi gjithashtu përshpejton stimulimin e receptorëve, dhe në këtë mënyrë përmirëson qarkullimin e gjakut në inde dhe përshpejton eliminimin e produkteve toksike nga muskujt dhe indet përreth. Kjo është arsyeja pse rekomandohet veçanërisht përdorimi i balsamit rus me masazhues, sepse duke ngrohur vendin e lënduar në kombinim me një masazh lokal, arrihet fuqia e kapsaicinës, por gjithashtu ka një efekt pozitiv në tonin e muskujve të zonës së inflamuar dhe stimulon relaksimin e muskujve.

Brand

Есенса

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RUSKI BALZAM QUICK + MASAZER 200 ml”