ROLLY MULTIVITAMIN Syrup 150 ml

380,00 den

Fëmijët mbi 3 vjeç marrin 5 ml shurup një herë në ditë, në mëngjes.
Fëmijët mbi 5 vjeç marrin 10 ml shurup një herë në ditë, në mëngjes.
Mund të përdoret edhe i holluar me ujë.
Shkundni para përdorimit.

Out of stock

SKU: PMED-22 Category:

Description

Vitaminat dhe mineralet janë të nevojshme për funksionimin e organizmit. Vitaminat A dhe E janë vitamina të tretshme në yndyrna dhe luajnë një rol të rëndësishëm në forcimin e shikimit, shëndetin e lëkurës dhe mbrojtjen e pjesëve lipidike të qelizës nga radikalet e lira. Vitaminat e tretshme në ujë B1, B2, B6 dhe B12, acidi folik, niacina dhe vitamina C janë thelbësore dhe përfshihen në shumë aktivitete të trupit si prodhimi i energjisë në nivel qelizor, biosinteza e enzimave dhe hormoneve, reagimi imunitar dhe mbrojtja e pjesëve hidrofile. të qelizës së radikaleve të lira.
Vitamina C ndihmon në përthithjen e hekurit dhe merr pjesë në shumë procese oksido-reduktuese në trup. Mineralet në trup kryejnë funksionet e mëposhtme: forcojnë kockat dhe dhëmbët, shërbejnë si elementë përbërës të organeve dhe muskujve, gjakut, nervave dhe indeve të tjera organike, aktivizojnë sistemin enzimë, marrin pjesë në ruajtjen e ekuilibrit acido-bazë, marrin pjesë në komunikimin me nervat. sistemi, në reaksionet metabolike etj. Marrja e vitaminave dhe mineraleve tek fëmijët është e nevojshme për rritjen dhe zhvillimin e duhur të organizmit. Vitaminat luajnë një rol të rëndësishëm në zhvillimin e duhur të fëmijëve dhe kontribuojnë në shëndetin fizik dhe mendor të fëmijëve
Përveç kësaj, qumështi i bletës kontribuon në ruajtjen e funksionit të sistemit imunitar. Shurupi Rolly multivitamin për fëmijë është një produkt kufitar që përmban 11 vitamina, 3 minerale dhe është i pasuruar me qumësht blete.
Rekomandohet:
• për rritjen dhe zhvillimin e duhur te fëmijët
• për të mbrojtur dhe përmirësuar funksionet e sistemit imunitar
• për fëmijët me ulje të oreksit dhe simptoma të tilla si përqendrim i dobët në shkollë, rraskapitje dhe nervozizëm
• si shtesë e terapisë me antibiotikë
• si suplement ushqimor me vitamina dhe minerale, veçanërisht te fëmijët gjatë periudhës së dimrit dhe pranverës.

Brand

Фармамед

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ROLLY MULTIVITAMIN Syrup 150 ml”