PROLIFE Capsules x 20

360,00 den

2 kapsula në ditë. Për fëmijët rekomandohet 1 kapsulë në ditë. Ne rekomandojmë pirjen e kapsulave të plota, por është e mundur edhe hapja e tyre dhe përzierja e përmbajtjes së tyre në një lëng (ujë, qumësht) në temperaturë dhome.

2 in stock

Description

PROLIFE është një suplement dietetik që përmban kultura të gjalla bakteriale, doza të rekomanduara të vitaminave B dhe glukooligosakarideve. Theks i veçantë duhet t’i kushtohet kontributit në funksionimin normal të sistemit nervor (B1), kontributit në mbr

Brand

Јадран галенска лабораторија

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROLIFE Capsules x 20”