Osteovit Tablets x 60

1,020,00 den

Të rriturit dhe fëmijët mbi 14 vjeç një deri në dy tableta në ditë. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore, përveç nëse këshillohet ndryshe nga një person i kualifikuar.

1 in stock

Description

Tabletat Osteovit janë të formuluara posaçërisht me ndihmën e një përzierjeje të veçantë kalciumi, të balancuar me vitamina dhe minerale për të siguruar një produkt që do të sigurojë thithjen maksimale sinergjike dhe përdorimin nga trupi. Kalciumi është thelbësor për strukturat e kockave dhe kompleksi i vitaminave-mineraleve ofron mbështetje ushqyese.

Brand

Хеалтх Еид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Osteovit Tablets x 60”