OMEGA-3 CARDIO MAX Capsules x 30

910,00 den

1 kapsulë në ditë.

1 in stock

SKU: SWSSENRG-8 Category:

Description

DOZIMI MAKSIMAL ME OMEGA-3

Çdo kapsulë Omega-3 Cardio Max përmban 800 mg Omega-3 (400 mg – EPA, 300 mg – DHA).

Dozimi me një kapsulë në ditë përmbush plotësisht rekomandimet e OBSH-së dhe i siguron trupit Omega-3 në raport optimal!

EPA dhe DHA kontribuojnë në funksionimin normal të zemrës

DHA ndihmon në ruajtjen e funksionit normal të trurit

DHA ndihmon në ruajtjen e shikimit normal

Brand

Свис Енерџи

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OMEGA-3 CARDIO MAX Capsules x 30”